Hjortefrikadeller
Serveres med kartoffelsalat, danablue dressing og groft flûtes. (4 pers.)

500 g hakket hjortekød
150 g hakket svinekød
200 g hakket løg
2 æggeblommer
100 g rasp
1 tsk. rosmarin
2 tsk. oregano
2 dl danskvand
2 dl piskefløde
salt og peber

Farsen røres godt igennem og hviler i køleskab i 1 time. Hvis den er
for fast, kom lidt mælk eller fløde i.

Kartoffelsalat

1 kg kogte kartofler
3-4 salatløg
1/2 wondersalat

Skær kartoflerne i skiver, løgene skæres i tynde skiver og snit
wondersalaten fint. Bland ingredienserne i en skål.

Dressing

150 g ymer
15 g danablue
1/2 dl piskefløde
1 tsk. hakket løg
1 tsk. Worchestershire sauce
1 tsk. reven peberrod
1 spsk. hakket persille
1 spsk. vineddike
salt og peber

Mos danabluen med en gaffel og rør den glat med ymer og fløde, tilsæt
løg, Worchestershire sauce, peberrod, persille, vineddike, salt og peber.

Hæld dressingen over salaten.