700 gr. Hjortekød af bov
250 gr. Svinekød
2 æggeblommer
100 gr. Rasp
2 mellemstore løg
2 dl. Piskefløde
2 dl. Dansk vand
½ tsk. Muskatnød
½ tsk. Oregano
½ tsk. Merian
½ tsk. Paprika
salt og peber
10 skiver bacon.

Ovnen tændes på 200 grader
Løgene pilles og blendes sammen med kødet. Kommes i en skål.
Æggeblommerne, piskefløde og danskvand røres i.
Herefter røres alle krydderierne i, undtagen salt og peber.
Raspen røres i – til farsen har en passende konsistens. Smages til
med salt og peber.
Lad farsen hvile i mindst 10 min.
Farsen lægges i ildfast fad med høje kanter. Baconen lægges over.
Terrinen bages i vandbad i 60-70 min. ved 200 grader.
Retten serveres med groft brød og grøn salat.